Please update your Flash Player to view content.

Programma 2021

Voor 2021 organiseren we voor onze leden een corona-proof-Koningsdag met als voorlopig programma:
Nadere informatie met opgavemogelijkheid volgt in de brievenbus!)
08.00  ?? Herauten te paard ??
Herauten te paard wekken het dorp.

08.30  ?? Aubaude ??
Muziekvereniging Luctor et Emergo brengt de aubade ten gehore ........

09.00 tot 10.00  Drive-thru ontbijt!
Kom in oranjesfeer uw Koningsdag ontbijtje afhalen onder de gezellige muziek van Frank Live. Het ontbijt wordt mede mogelijk gemaakt wordt door Krijger Beheer en Bakkerij Everaers.

11.00 tot 14.00  Kinderspelletjespuzzeltocht
Volg de route en speel oud-Hollandse spelletjes. Opgaveformulier volgt in de brievenbus; groepjes van 4-6 kinderen met onder begeleiding van 1 volwassene. Vol = vol. Natuurlijk kom je helemaal oranje gekleed/versierd!

14.00 tot 16.00  Happen & trappen
Fiets (of wandel-) route langs de ondernemers van Renesse.

vanaf 20.00 uur  Livestream oranje pubquiz
Ken jij het Koningshuis? Weet jij welk bier in Renesse verkocht wordt? Speel mee met de hilarische oranje-pubquiz en wie weet wordt u gekroond tot Koning/Koningin van Renesse!

* Oranje Happy Stones
In samen met de schoolkinderen van het Stapelhof wordt het dorp keileuk opgeleukt!

* Fotomoment
Op de hoek Zeeanemoonweg/Jan van Renesseweg komt een 'fotomoment'! Ga er verkleed langs, plaats je foto op onze facebookpagina en win...

* Huis versieren
Schilder je gevel oranje of plaats foto's van het Koningshuis voor je raam en wordt de winnaar van de huizen-versier-wedstrijd.

* Oranje Kabouterbos
Ook het Kabouterbos wordt in oranjesferen gebracht. Nadere informatie volgt!!!

* Kleurwedstrijd

Kleur, plak en verf de kleurplaat! Lever op Koningsdag de kleurplaat in en win mooie prijzen!

Prijzen worden na Koningsdag uitgereikt.

altaltalt